Smoked Corn On The Cob

Røkt Maiskolbe Oppskrift



Unn deg den røykfylte og smakfulle glede av perfekt røkt mais med denne lokkende oppskriften. Etter en mild suge og børsting med olivenolje, er kornet ekspert røkt til perfeksjon, noe som resulterer i en deilig sideskål. Server med klassisk smør og salt, eller løft opplevelsen ved å tilberede urtesmør med en blanding av friske urter for en ekstra smak av smaken.

Ingredients

6 til 12 aks, skall på

120 ml (½ c) olivenolje

1 haug finhakket grønn løk

Vann

Preparation

Trekk forsiktig tilbake skallene på hvert øre, fjern silken, men ikke skallene.

Legg mais i en stor beholder og dekk med vann. La trekke i flere timer.

Fjern fra vannet og tørk.

Pensle hvert mais øre med olivenolje og dryss med en teskje grønn løk.

Ta opp maisen med skallene.

Røykemetode:

Legg mais på røykstativ.

Forvarm Bradley Smoker til omtrent 100°C (225°F).

Bruke bisquetter med alsmak røyk/kok mais i ca 1-½ timer, snu en gang halvveis.

Å servere:

Fjern skallene og server med smør og salt.

For en annen smaksopplevelse prøv å blande litt urtesmør:

I en liten bolle rør sammen smør og en blanding av urter, som gressløk, persille, koriander, estragon og/eller dill.

Fyll ramekins med urtesmør og avkjøl til servering.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now