Smoked Brussel Sprouts Recipe

Røkt Rosenkål



Unn deg de uimotståelige smakene til disse røkt rosenkålene som er en perfekt blanding av røykhet og ømhet. Med en enkel krydder og en duskregn med balsamico -glasur, toppet med kremet lammeknappost, er hver bit et utbrudd av velsmakende glede som vil gi deg lyst på mer.

Ingredients

10 rosenkål

2 ss olivenolje

Krydder

1 ts havsalt

1 ts nykvernet pepper

2 ss balsamicoeddik

2 ss smør

Creamline lammehakkerost

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley røyker sammenleggbart bord

Bradley smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Settings:

Ved: Øl

Temperatur: 226ºF (107.8°C)

Røyktimer: 60 minutter

Timer: 120 minutter

Preparation

Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

Vask og del rosenkålen i to eller i fire.

I en middels bolle tilsett rosenkål, olivenolje, salt, pepper, smeltet smør og bland.

Sett de belagte rosenkålene på røykeristen og legg dem i røykeovnen. Still inn en timer på 70 minutter.

Røyk rosenkålen til de er møre (Test med gaffel), kok i ytterligere 10 minutter om nødvendig.

Sett rosenkålen til side for å avkjøle seg i et par minutter. Drypp hver rosenkål med balsamicoglasuren, riv ost på toppen av spirene og nyt!


Oppskrift av: MoodieFoodieTulsa

Øl
Tre

Ølbisquetter for Bradley Smokers

Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.

Shop Now