Røkt Rosenkål
Unn deg de uimotståelige smakene til disse røkt rosenkålene som er en perfekt blanding av røykhet og ømhet. Med en enkel krydder og en duskregn med balsamico -glasur, toppet med kremet lammeknappost, er hver bit et utbrudd av velsmakende glede som vil gi deg lyst på mer.
Ingredients
10 rosenkål
2 ss olivenolje
Krydder
1 ts havsalt
1 ts nykvernet pepper
2 ss balsamicoeddik
2 ss smør
Creamline lammehakkerost
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley røyker sammenleggbart bord
Bradley smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Settings:
Ved: Øl
Temperatur: 226ºF (107.8°C)
Røyktimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Vask og del rosenkålen i to eller i fire.
I en middels bolle tilsett rosenkål, olivenolje, salt, pepper, smeltet smør og bland.
Sett de belagte rosenkålene på røykeristen og legg dem i røykeovnen. Still inn en timer på 70 minutter.
Røyk rosenkålen til de er møre (Test med gaffel), kok i ytterligere 10 minutter om nødvendig.
Sett rosenkålen til side for å avkjøle seg i et par minutter. Drypp hver rosenkål med balsamicoglasuren, riv ost på toppen av spirene og nyt!
Oppskrift av: MoodieFoodieTulsa
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now