Røkt Søtpotet Lapskausoppskrift
Etter å ha røyket kjøtt og fisk hele uken, trenger du en balansedag for å få vegetabilske nivåer opp igjen. Og ja vi vet, grønnsaker høres mye kjedeligere ut enn en god røkt brisket, eller en delikat røkt laks. Men det vil fremdeles overraske deg hvordan røykende grønnsaker gir en skikkelig fin vri på smak av grønnsakene. Tenk på å se på grønnsakene dine på grillen. Det gir deg akkurat den utendørs matlaging. Prøv nå denne oppskriften på røkt søtpotetstuing! Hjertelig, sunn og super deilig!
Ingredients
3 søtpoteter, skrelt og i terninger
1 ss olje
1 stor løk, i terninger
4 fedd hvitløk, finhakket
1 ts gurkemeie
½ ts karripulver
½ ts spisskummen
¼ ts chiliflak
1 ts salt
½ ts sort pepper
¾ ts kanel
¼ ts muskatnøtt
1 kopp grønnsakskraft
1 boks kikerter (14 oz)
1 boks tomater i terninger (14 oz)
Koriander
Preparation
Røyk søtpotetterninger i 1 time med orbisquetter ved 250°F
Fres løk og hvitløk i olje i 2-3 minutter på svak varme
Tilsett krydder, kraft og røkte søtpoteter og kok opp
Reduser varmen og la det småkoke til søtpotetene er myke
Tilsett kikerter og hermetiske tomater
Kok i ytterligere 5 minutter
Server med koriander
Nyt!
Av Lena Clayton
Al
tre
Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.
Shop Now