alt=smoked veggie stew

Røkt Søtpotet Lapskausoppskrift



Etter å ha røyket kjøtt og fisk hele uken, trenger du en balansedag for å få vegetabilske nivåer opp igjen. Og ja vi vet, grønnsaker høres mye kjedeligere ut enn en god røkt brisket, eller en delikat røkt laks. Men det vil fremdeles overraske deg hvordan røykende grønnsaker gir en skikkelig fin vri på smak av grønnsakene. Tenk på å se på grønnsakene dine på grillen. Det gir deg akkurat den utendørs matlaging. Prøv nå denne oppskriften på røkt søtpotetstuing! Hjertelig, sunn og super deilig!

Ingredients

3 søtpoteter, skrelt og i terninger

1 ss olje

1 stor løk, i terninger

4 fedd hvitløk, finhakket

1 ts gurkemeie

½ ts karripulver

½ ts spisskummen

¼ ts chiliflak

1 ts salt

½ ts sort pepper

¾ ts kanel

¼ ts muskatnøtt

1 kopp grønnsakskraft

1 boks kikerter (14 oz)

1 boks tomater i terninger (14 oz)

Koriander

Preparation

Røyk søtpotetterninger i 1 time med orbisquetter ved 250°F

Fres løk og hvitløk i olje i 2-3 minutter på svak varme

Tilsett krydder, kraft og røkte søtpoteter og kok opp

Reduser varmen og la det småkoke til søtpotetene er myke

Tilsett kikerter og hermetiske tomater

Kok i ytterligere 5 minutter

Server med koriander

Nyt!

Av Lena Clayton

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now