Røkt Boston -bønner Oppskrift
Følg disse enkle instruksjonene for å forberede røkt Boston -bønner. Du vil bruke marinebønner, melasse, brunt sukker og annet krydder for å skape en fantastisk smak.
Ingredients
½ Pund bacon - i tynne skiver
2 løk - i terninger
1 søt paprika (rød, oransje, gul) - i terninger
3 bokser marinebønner, avtappet (eller 3 kopper tørre bønner bløtlagt over natten og deretter småkokt i 1-2 timer til de er møre)
2½ Cups ketchup
¼ Kopp melasse
1 kopp brunt sukker
2 ss Worcestershire saus
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts chilipulver
½ Ts sennepspulver
½ ts svart pepper
Preparation
Sett Bradley Smoker til 250ºF, ved å bruke valgfritt tre (jeg bruker hickory eller mesquite til disse bønnene).
Stek bacon, løk og pepper i terninger i en panne, akkurat til løken begynner å bli mør og mye av fettet er kokt ut av baconet. Tøm det meste av baconfettet, behold ca 2-3 ss.
I en stor bolle, visp sammen ketchup, melasse, brunt sukker, Worcestershire saus og krydder til det er kombinert.
Rør inn marinebønner, bacon og løkblanding, og reservert baconfett med sausen, til alt er belagt med sausen.
Hell i en ildfast form engangsbrett i aluminium.
Røyk bønner i 2-3 timer.
Av: Steve Cylka
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now