Røkt Poteter Oppskrift
Hvis du leter etter en enkel sideskål å lage for familie og venner; Se ikke lenger. Røkt poteter smaker som ingen andre poteter der ute. Jeg bruker denne enkle oppskriften for å imponere familien min når vi er i humør til poteter. Røykende poteter er som din favoritt underskort som du aldri vil bli kvitt i skapet ditt. Du kan kle dem opp eller ned, men uansett vil de la gjestene dine ønske seg mer. I oppskriften min bruker jeg en Bradley -røyker (elektrisk røyker) slik at jeg kan oppnå den perfekte røyksmaken.
Ingredients
6 rødbrune poteter
5 ss olivenolje
2 ts havsalt
Pålegg:
6 ss smør
6 ss rømme
6 ss revet Coby jack ost
1 ts gressløk
Bradley Smoker Innstillinger:
Koketid: 2 timer minutter
Røyketid: 2 timer
Koketemperatur: 230ºF
Trebisquette-smak: Mesquite
Preparation
Forvarm røykeren til 230ºF og sett veden til å røyke i 2 timer. Jeg brukte Mesquite-ved til mine røkte poteter.
Rens av potetene under vann og tørk dem av.
Stikk hull i potetene med en gaffel på hver side slik at poteten ikke eksploderer i røykemaskinen.
Dekk hver potet med olivenolje på skallet (dette vil hjelpe potetene til å holde på fuktigheten).
Dryss hvert potetskall med havsalt (noen faller av og det er greit)
Det er på tide å røyke! Legg potetene på din Bradley Smoker og kok i 2 timer eller til du enkelt kan stikke hull med en gaffel.
Legg til pålegg etter eget valg. Jeg brukte smør, rømme, revet ost, hjemmelaget BBQ-saus og hakket gressløk. Sett tilbake i røykemaskinen i 5 minutter eller til osten er smeltet.
Nyt!
Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now