Bortskjemt pappa ... røkt Baba Ganoush Oppskrift
Skjempt pappa eller Baba Ganoush er en forrett. Selv om du ligner på humus, tilbereder du den ved hjelp av potet kokt aubergine, krydret med olivenolje og tahini. Klar til å prøve noe nytt?
Denne oppskriften gir omtrent en kopp.
Ingredients
1 lb aubergine
2 fedd hvitløk
2 ss fersk persille
Saft og skall av en sitron
2 ss tahini (sesamfrøsmør)
2-4 ss olivenolje
Salt pepper
Preparation
Skjær auberginene i kvarte og legg skinnsiden ned på røykstativ.
Røyk i 2 timer ved 200°F med hickory bisquettes.
La auberginen avkjøles, fjern deretter kjøttet fra skinnet med en gaffel og legg i en sil for å fjerne overflødig væske.
Bearbeid hvitløksfedd i en foodprosessor (hvis du ikke har en foodprosessor kan du finhakke hvitløken og kombinere de resterende ingrediensene med en gaffel).
Tilsett auberginekjøtt, sitronsaft og -skall og tahini og puls foodprosessor for å få en grov pasta.
Tilsett olivenolje sakte til ønsket konsistens.
Tilsett persille og pulser et par ganger for å hakke og blande lett.
Smak til med salt og pepper.
Server med kjeks, ristet brød eller pitabrød.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now