Smoky Baba Ganoush (Eggplant Dip)

Røkt Baba Ganoush Oppskrift



Røkt Baba Ganoush er en tradisjonell aubergine -spredning, men med en ekstra røykfylt smak. Server varm eller kald med pita eller grønnsaker. Eller i en velsmakende innpakning!

Ingredients

1 Aubergine

⅓ kopp tahini (sesamfrøsmør)

2-4 fedd hvitløk

1 ss frisk persille, hakket

1 ss olivenolje

Saft og skall av 1 sitron

½ ts spisskummen

Salt og pepper, etter smak

Bradley Flavour Bisquettes – Al

Preparation

Forvarm røykeren til 200-225 °F med Bradley Alder Flavor Bisquettes.

Stikk flere hull i auberginen med en ford før du legger den i røykeovnen i 2 timer eller til den er myk.

Skrell av aubergineskinnet. Dette skal være enkelt å gjøre hvis auberginen er ferdigstekt, og lagre kjøttet.

Tilsett det kokte auberginekjøttet og de resterende ingrediensene i en blender.

Bland til en jevn blanding, tilsett mer olivenolje om nødvendig.

Serveres varm eller kald med pita eller grønnsaker. Eller i en smakfull innpakning!

Oppskrift av: Lena Clayton

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now