Smoked Corn on the Cob

Røkt Maiskolbe



Server som en sunn siderett eller som en hovedrett for dine vegetariske venner. Uansett, røkt mais på kobben er deilig. Bruk pekannved for en bedre smak.

Ingredients

6 aks

For Cajun-sammensatt smør:

½ kopp usaltet smør, ved romtemperatur

Skal fra 1 lime

2 ss cajunkrydder

2 ts paprika

¼ ts sort pepper

Klype salt

Bradley Flavor Bisquettes – Pecan

Preparation

Skrell tilbake mange lag med skall, og la ett eller to lag dekke alle sider av maisen. Dette vil forhindre at maisen tørker ut samtidig som røyken trenger inn.

Klipp av ca 1 tomme fra ende til ende av kolben (den enden som silken viser).

Forvarm røyker til 225 ° F med Pecan Bisquettes.

Plasser korn i røyker, og røyk i 2 timer.

Bland sammen ingrediensene til Cajun-sammensatt smør.

Fjern fra røyker og tråkle med Cajun sammensatt smør.

Oppskrift av: Lena Clayton

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now