Smoked Mexican-Inspired Cauliflower Burnt Ends

Røkt Meksikansk-inspirert blomkål Brent ender oppskriftUnn deg de røykfylte og lokkende smakene fra vår krydret røkt blomkål! Denne munnvandrende oppskriften har en perfekt krydret blomkål, røkt til perfeksjon i 2 timer og grillet deretter til en sprø, forkullet finish. Toppet med koriander og en klem med kalk, er denne retten en herlig eksplosjon av smak og tekstur som vil gi deg lyst etter mer.

Ingredients

1 Blomkål

4 fedd hvitløk

½ hvit løk

2 ss kosher salt

1 ss ancho chile pulver

1 ss guajillo chile pulver

1 ss i malt spisskummen

2 ts tørket oregano, gjerne meksikansk

1 ts chipotle chili pulver

¼ ts malt nellik

En håndfull grovhakket koriander til pynt

Et par limekiler

Preparation

Forberedelse - Røyk

Still inn røykeren til 225 ºF

Still inn røyketiden til 2 timer

Ta blomkålen opp til romtemperatur før du røyker. Legg blomkålen på rist og røyk i 2 timer.

Når du er ferdig, la blomkålen hvile mens du får grillen eller kullet opp på temperatur. Hvis du bruker trekull, vil du ha en ganske høy kulltemperatur, spesielt hvis grillhøyden din er borte fra kullene.

Gni blomkålen på nytt og legg den på grillen.

Grill blomkålen på alle sider. Du er ute etter å få en sprø, nesten brent blomst. Røyen tilfører smaken.

Server på et fint fat med en stor kniv i midten. Dryss på litt hakket koriander og skvis limejuice over toppen for å lysne opp smakene med syre.


Forberedelse - Metode

Kutt bunnbladene av blomkålen og skjær bunnen i skiver for å lage en flat bunn. Du vil at blomkålen skal sitte med blomsten oppover i røyken.

Å lage Rub
I en blender, droppet den grovhakkede løken og hvitløksfeddene sammen med de resterende tørre ingrediensene. La ute koriander og lime.

Bland alt sammen og tilsett litt vann om nødvendig. Du vil ha en tykk suppekonsistens som du kan gni over hele blomkålen og få den til å feste seg.

Påfør den våte ruben over hele blomkålen og legg den i et fat. Avkjøl i minst 12 timer for å la ruben krydre grønnsaken.

Behold den gjenværende rubben til neste dag, da du vil gni den røkte blomkålen på nytt for å gi mer smak før grilling.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now