Plate of jalapeno poppers

Røkt ostete Bacon Jalapeño Poppers oppskrift



Prøv denne røkt ostete Bacon Jalapeno Poppers -oppskriften. Deretter kan du pop noen få av dem i munnen og kjenne forbrenningen. Bacon, ost og jalapeños - hva er det ikke å elske?

Det vil være litt vanskelig å få Jalapenos til å stå på slutten, men vi gir deg instruksjoner om det også. Bruk tre av preferanse for å røyke dem, men lønn. Hickory eller Pecan vil fungere bra.

Ingredients

10 Jalapeño paprika

⅔ kopp kremost

⅔ Kopp revet cheddarost

¼ kopp løk - finhakket

1 ts chilipulver

½ ts hvitløkspulver

½ ts salt

10 skiver bacon - kokt og deretter smuldret

6-9 Bradley Smoker trebisquetter

Preparation

Lag ostefyllet ved å blande kremost, cheddarost, løk og krydder. Rør inn litt av baconsmuldret, reserver litt til toppingen.

Kjern ut jalapenopeppern.

Fyll paprikaene med osteblandingen og topp med den resterende baconsmuleren. Plasser dem i et jalapeno-stativ/stativ slik at de står opp. Plasser stativet/stativet på et Bradley Smoker-stativ

Sett røykeovnen til 250ºF med valgfrie trebisquetter (Pecan, lønn eller hickory fungerer utmerket).

Røyk poppers i 2-3 timer, avhengig av nivået av røkt smak du ønsker.

Merk: For å røyke jalapeno poppers, må du bruke et spesielt popperstativ eller lage en holder for dem. Jeg brukte en lasagnepanne i aluminium ved å kutte kryssmerker i den nederste delen av pannen, som vist på bildet over. Brett hjørnene på kuttmerkene ned for å lage hull som er store nok til å holde paprikaene oppreist mens du røyker.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now