Røkt ricotta fylt Zucchini ruller Oppskrift
Enkel, sunn og deilig. Disse tre ordene kommer ikke så lett sammen når de snakker om en oppskrift. Men bare prøv denne ricotta fylte zucchini, så er du enig med meg.
Ingredients
2 mellomstore zucchinier
1 kopp ricotta
Skal av en sitron
1 ss fersk/tørr dill
Salt pepper
Preparation
Barber langsgående skiver av courgette med en mandolin eller (hvis du, som meg, ikke har en mandolin på grunn av en uheldig hendelse med en tung gryte og en vask full av tallerkener) en grønnsaksskreller.
Bland sammen ricotta, sitronskall, dill og S&P.
Bruk to skjeer (eller bare hendene) form en liten kule av ricottablandingen og legg den på den ene enden av en squashstrimmel.
Pakk ballen med ricottablanding inn i squashstrimmelens lengde.
Spidd med en hakke hvis rullen ikke vil forbli rullet.
Legg ruller på et aluminiumsbrett med forsiden opp (som betyr at fra ditt synspunkt er fyllet i midten og squashen rundt omkretsen)
Røykruller i én time ved 200°F med hickory bisquettes.
Fjern fra røyker og server varm eller ved romtemperatur.
NYT
Av Lena Clayton
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now