Smoked Vegetarian Chili

Røkt vegetarianer Chili Oppskrift



Leter du etter en hjertelig, smakfull chili-oppskrift som er 100% kjøttfri? Vår røkt vegetariske chili er bare billetten! Lastet med røykfylte, velsmakende smaker og en rekke grønnsaker, bønner og krydder, er denne retten garantert å tilfredsstille selv de mest dedikerte rovdyr.

Ingredients

1 boks chilibønner (svarte bønner i chilisaus)


1 boks blandede chilibønner kidney & pinto bønner

6-8 søte mini paprika

1 kopp grønnsakskraft

1 Kan Rotel mild

½ søt løk (i terninger)

1 ss ketchup

1 ts Sriracha chilisaus

1 ss BBQ saus

1 ss honning

¼ ts kajennepepper

¼ ts kvernet hvit pepper

1 ts malt oregano

1 ts vegansk kyllingfritt kryddersalt

1 ½ ts paprika

3 ss chilipulver

3 ss malt spisskummen

1 ts løkpulver

1 ts røkt goudapulver

Pynt: fiestablanding ost, rømme og fersk koriander

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley røyker sammenleggbart bord

Bradley smoker non-stick silikonmatter

Bradley røykeverktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Settings:

Treverk: Eik

Temperatur: 300ºF (148,9ºC)

Røyktimer: 140 minutter

Timer: 140 minutter

Preparation

Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

Skyll paprika og løk. Del dem i terninger etter din smak. Jeg foretrekker at min nesten er hakket.

Tilsett alt ovenfor i ingredienslisten i en stor gryte og legg det i Bradley Smoker.

Røyk i 140 minutter ved 300ºF (148,9ºC).

Legg til garnityr etter eget valg og nyt!

Oppskrift av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa