Røkt vegetarianer Chili Oppskrift
Leter du etter en hjertelig, smakfull chili-oppskrift som er 100% kjøttfri? Vår røkt vegetariske chili er bare billetten! Lastet med røykfylte, velsmakende smaker og en rekke grønnsaker, bønner og krydder, er denne retten garantert å tilfredsstille selv de mest dedikerte rovdyr.
Ingredients
1 boks blandede chilibønner kidney & pinto bønner
6-8 søte mini paprika
1 kopp grønnsakskraft
1 Kan Rotel mild
½ søt løk (i terninger)
1 ss ketchup
1 ts Sriracha chilisaus
1 ss BBQ saus
1 ss honning
¼ ts kajennepepper
¼ ts kvernet hvit pepper
1 ts malt oregano
1 ts vegansk kyllingfritt kryddersalt
1 ½ ts paprika
3 ss chilipulver
3 ss malt spisskummen
1 ts løkpulver
1 ts røkt goudapulver
Pynt: fiestablanding ost, rømme og fersk koriander
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley røyker sammenleggbart bord
Bradley smoker non-stick silikonmatter
Bradley røykeverktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Settings:
Treverk: Eik
Temperatur: 300ºF (148,9ºC)
Røyktimer: 140 minutter
Timer: 140 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Skyll paprika og løk. Del dem i terninger etter din smak. Jeg foretrekker at min nesten er hakket.
Tilsett alt ovenfor i ingredienslisten i en stor gryte og legg det i Bradley Smoker.
Røyk i 140 minutter ved 300ºF (148,9ºC).
Legg til garnityr etter eget valg og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa