Smoky Stuffed Avocado's

Røykfylt fylt Avokado



Disse røykfylte utstoppede avokadoene er en av familiens favoritt forretter. Jeg ble inspirert en dag da jeg dro til min lokale matbutikk, og de hadde et salg på avokadoer. Jeg har nettopp fått den nye røykeren min, og jeg hadde et øyeblikk. Jeg så på røykeren min og deretter tilbake i posen med avokadoer som lå på disken. Jeg tenkte for meg selv hva som kunne gå galt med røykfylte utstoppede avokadoer. Jeg hadde så rett, du kan ikke gå galt med disse… .. Hver familie som samler dette er en favoritt og et must på vårt bord.

Ingredients

4-6 avokadoer

5 Grønn løk

4 ss revet cheddarost

½ blokkkremost

⅓ Kopp brødsmuler

1 ss. Bone Suckin' Sauce Grønnsakskrydder

Bradley Smoker Settings:

Steketid: 60 minutter

Røyketid: 60 minutter

Koketemperatur: 230ºF

Trebisquette-smak: Mesquite

Preparation

Forhåndsinnstilt Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.

Skyll avokadoer under kaldt vann og del dem i to.

Ta ut frøet i avokadoen (Vær forsiktig hvis du velger å bruke en skarp gjenstand).

Tilsett kremost og brødsmuler i en miksebolle. Bland sammen i ca 15 sekunder.

Fyll hvert avokadohull med 1 ss. kremostblanding og dryss cheddarost på toppen.

Skyll grønn løk under kaldt vann og skjær løken i tynne skiver. Tips: Du kan hakke den grønne stilken og legge den på toppen for ekstra smak. Dryss et par skiver jevnt på toppen av avokadoene.

Topp hver avokado med grønnsakskrydder.

Røyk i 60 minutter og server umiddelbart.

Nyt!

Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now