Smoked Acorn Squash Recipe

Røkt Eikenøtt squash OppskriftDenne deilige røkt ecorn squash -oppskriften er perfekt for høsten! Den krydret smøret topping gir en varm, trøstende smak, mens røykeprosessen tilfører squashen med en rik, røykfylt smak.

Ingredients

1 Stor eikenøtt squash

5 ml (1 ts) rapsolje eller maisolje

Krydret smør topping:

60 til 90 ml (4 til 6 ss) smør

10 ml (2 ts) brunt sukker

5 ml (1 ts) kanel

3 ml (½ ts) muskatnøtt

1 ml ( ts) kajennepepper (valgfritt)

30 ml (2 ss) hakkede pekannøtter, til pynt (valgfritt)

Preparation

Skjær squashen i to, men ikke fjern frøene. Frøene hjelper til med å holde squashen fuktig under tilberedning. Gni olje på snittflatene på squashen og på utsiden.

Røykemetode:

Bruk lønnsmaksbisquetter til å bringe Bradley-røykertemperaturen til omtrent 90 °C til 105 °C (200 °F til 220 °F). Dekk røykstativene med osteduk og legg squashen med kuttesiden ned på stativene i røykemaskinen.

Kok i ca 2 timer eller til de er møre. Mens squashen koker smelter du smøret i en liten panne eller fat og rører inn brunt sukker, kanel, muskat og kajennepepper. Hold smøret varmt til det skal brukes.

Å servere:

Når squashen er kokt, skraper du frøene ut av hver halvdel og skjærer halvdelene i fire. Hell krydret smør over hver bit squash, topp med et dryss hakkede pekannøtter og server varm.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now