Jim Beam Smoked Black Beans and Corn recipe

Jim Beam røk Svarte bønner og mais



Et sunt og flott smaksmåltid for å servere fire. Whisky Oak Wood forbedrer smaken og lukten.

Ingredients

1 pund bacon, kuttet i små biter

2 løk, i terninger

4-6 jalapenopepper, uthulet og finhakket

2 bokser svarte bønner, skyllet og avrent

2 bokser mais, avrent

1 1/2 kopp brunt sukker

2 1/2 kopper ketchup

2 ss Worcestershiresaus

1/4 kopp Jim Beam bourbon

1 ts salt

1 ts hvitløkspulver

2 ts chilipulver

1/2 ts sennepspulver

1/2 ts kajennepepper

1/2 ts sort pepper

Preparation

I en stekepanne på middels varme, stek baconet til det er gjennomstekt og det begynner å bli sprøtt. Tøm omtrent halvparten av fettet og tilsett løk og jalapenopepper. Kok, rør ofte, til løken og paprikaen er møre. Sette til side.

Sett røykeren til 250-275 F ved hjelp av Jim Beam trebisquetter.

Bland sammen de resterende ingrediensene i en stor bolle og rør inn bacon-, løk- og jalapenopepperblandingen. Fordel over i en stor folielasagnepanne eller annet brett som kan gå i røykemaskinen.

Plasser lasagnepannen på en røykstativ og sett stativet i Bradley smoker. Røyk i ca 3 timer. Sausen skal begynne å tykne litt og gi en herlig aroma. Rør en eller to ganger under røykeprosessen.

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now