Jim Beam røk Svarte bønner og mais
Et sunt og flott smaksmåltid for å servere fire. Whisky Oak Wood forbedrer smaken og lukten.
Ingredients
1 pund bacon, kuttet i små biter
2 løk, i terninger
4-6 jalapenopepper, uthulet og finhakket
2 bokser svarte bønner, skyllet og avrent
2 bokser mais, avrent
1 1/2 kopp brunt sukker
2 1/2 kopper ketchup
2 ss Worcestershiresaus
1/4 kopp Jim Beam bourbon
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
2 ts chilipulver
1/2 ts sennepspulver
1/2 ts kajennepepper
1/2 ts sort pepper
Preparation
I en stekepanne på middels varme, stek baconet til det er gjennomstekt og det begynner å bli sprøtt. Tøm omtrent halvparten av fettet og tilsett løk og jalapenopepper. Kok, rør ofte, til løken og paprikaen er møre. Sette til side.
Sett røykeren til 250-275 F ved hjelp av Jim Beam trebisquetter.
Bland sammen de resterende ingrediensene i en stor bolle og rør inn bacon-, løk- og jalapenopepperblandingen. Fordel over i en stor folielasagnepanne eller annet brett som kan gå i røykemaskinen.
Plasser lasagnepannen på en røykstativ og sett stativet i Bradley smoker. Røyk i ca 3 timer. Sausen skal begynne å tykne litt og gi en herlig aroma. Rør en eller to ganger under røykeprosessen.
Whisky
Eik
Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.
Shop Now